2009-05-28 14:56:10• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Ez a hétvége eseménydús lesz. A városnapi programok mellett egyéb kikapcsolódási lehetőséget is ajánlunk.

A Sorompók nélkül Nemzetközi Színházfesztivál programja egészen május 31-ig, vasárnapig tart. A színházi előadások kedvelői minden nap megtekinthetnek valamilyen érdekes előadást hazai vagy külföldi színművészek tolmácsolásában. A rendezvény részletes programja itt érhető el.

Az idei városnapot május 30-án szombaton szervezi meg a G.M.Zamfirescu Művelődési Ház. A popzene rajongói az újközpontban, míg a folk kedvelői a Kossuth kertben találkozhatnak számukra érdekes műsorokkal. Színpadra lép a Zanzibár, a Parlament, Dj Projekt és Deejay David & Doni is. Bővebb infókért kattints ide.

A MusiC'at Pubban május 30-án, 22 órától a magyarországi Szabad Európa Rádió és a kolozsvári Jokerman zenekarok közös fellépést tartanak. Ez lesz a két csapat erdélyi turnéjának első állomása. A koncertre díjtalan a belépés.

Május 30-án, szombaton a nagykárolyi Magyar Ifjúsági Kezdeményezés és a Művelődési Ház gyermeknapot szervez a kastélykertben. Érdekes és változatos állandó foglalkozásokkal várják a szervezők a gyermekeket: kézműveskedés, airsoft bemutató, arcfestés, mese- és játszósátor.

A rendezvény programja a következő:
12.00- Megnyitó
12.00- Tűzoltóbemutató
13.00- A Dog For Life állatterápiás egyesület kutyabemutatója
14.00- Tánc - Magic Dance
14.10- Íjászbemutató - Pusztai Farkasok Hagyományőrző Íjászegyesület
15.00- Tánc - Magic Dance
15.10- Lovaglás - Equus Lovasegyesület
16.00- Tánc - Magic Dance
16.10- Aszfaltrajzverseny
16.40- Ügyességi játékok és vetélkedők
18.30- Fellépnek a Művelődési Ház szólistái
19.00- Gyerekbuli

Csütörtök este stand up comedy est lesz a Downtown Pubban, ahol szatmári amatőr humoristák szórakoztatták a közönséget. Pénteken és szombat a latin zenék kedvelőinek szerveznek bulit, ugyanis mindkét nap latin slágerekre bulizhatnak a fiatalok.

A gyermekek nagy örömére május 30-án és 31-én újra beindítják a kisvontatot a Kossuth kertben. Az ottani játszótér lehetőségeinek kihasználása mellett a kisgyerekek egy Kossuth-kerti körutat is tehetnek majd a nem mindennapi járművön.


A magyarországi Zanzibár együttes is fellép a városnapon
A magyarországi Zanzibár együttes is fellép a városnapon


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: